Branäs

Idag drog jag och Jessica till Karlstad för de hade någon speialdag på arbetsförmedlingen där, vintersäsongsarbete.
Fick hem en lapp på posten om det och där stog det att man skulle ha med CV. Men när vi väl var där så prata vi med en kille där från Branäs som vi prata med i bara 2 min typ och han sa att man skulle göra allt på internet. Så vi hade inte behövt åka dit egentligen. Surt!

Och nu när jag väl söker så funkar inte skickningen, provat flera gånger nu. Entra får dom säkert alla och jag inte vet om det, eller så får de inget. GAH varför kunde dom inte bara ta emot mitt CV där för?

Hårfixardag

Idag har jag varit hos min söta vän Josse och fyllt i utväxten på håret och klippt mig!
Jag är nöjd, inte ofta jag blir det när jag går till frisörer men nu blev jag det.
Så bra att ha en vän som är frisör tycker jag. Då blir det aldrig drygt att vara där :)



Här är jag och Josse. 4 år sen, shit va tiden går fort.

Singel ladies


Han är såå skön! :D Hahaha

Film


Jag såg män som hatar kvinnor i helgen. Shit va läskig den var och den var skit bra! Hade inte tänkt att se den för jag trodde inte den var så bra, men så gick jag och älsklingen till Hampus och han satte på den. Efter det kunde jag inte slita mig ifrån den. Den var så jäkla hemsk, så många tjejer som blir våldtagna. Usch usch. Men jag rekomenderar den verkligen!

Hej igen!

Nu va det ett tag sen jag bloggade. Jag tröttnade på det men nu ska jag ge det en andra chans! Eller ja försöka iaf ;)

Igår var jag i Karlstad till tandläkaren. Det tog bara 10 min och va där, varför skulle de inte kunna göra de i Sunne istället? Inte svårt det de gör liksom...
Shoppade lite också! Blev två enkla v-ringade t-shirtar, ett par helsvarta jeans och ett par gråa kawasaki skor.
Träffade Sara där också. Har inte sett henne på ett bra tag :( Sötsara!

På den senaste tiden har jag tänkt på om jag ska tatuera mig. Så nu har jag redan hunnit bestämma två stycken och vart de ska sitta också! Allt är färdigt, men jag vill flytta hemifrån först så jag slipper sura föräldrar. De vill verkligen inte att jag ska he de, men de skiter jag i.

RSS 2.0