Sickan mår inte bra :(

Pappa väckte mig imorse och sa att Sickan inte mår så bra. Han sa att han kanske skulle ta bort henne :'( Försöker inte tänka på det för då kommer jag bara grina. Hon har ju vart min bästa vän sen jag var 9 år. Är med henne hela tiden för det blir hon lugn av. Tarzan är också vid hennes sida hela tiden. Han är så söt när han ligger och passar henne.
Det är nog nära för henne nu :'(
ORKAR INTE DET HÄR!

Jag älskar dig Sickan! <3

Nina har mega solsting!

Puh va jobbigt det är att ha solsting!
Det kom på lörda kväll, hade varit i Arvika på cross hela dagen och inte druckit någonting alls typ. Efter det bada jag för första gången iår ^^ Det va inte värt de. Badade på kvällen och det va jätte kallt! Efter det så frös jag så mycket så jag och Linus tog ett varmt bad. Då kom den jävla huvudvärken. Det var nog migrän aktigt tror ja. Hade så jävla ont! Somnade med blött hår, mascaran va kvar på fransarna för jag orkade inte röra mig en cm!

Och i natt spydde jag hela jävla natten. Jävla solsting! Orkar inte va i solen i 5 min ens. Blir yr och är tvungen att lägga mig ner.

BLÄ FÖR SOLSTING!


Michael Jackson död.



RIP Michael Jackson! :(

Hetta!

Fy bubblan va varmt det har varit idag. Har varit med älsklingen och hans kompisar hela dagen. Bestämde oss för att åka moped till aplungen för att bada. Men jag och älsklingen satt bara och tittade på dom andra när dom badade. Jag har inte badat i år än. Jag är en badkruka och piercingen i naveln har svällt upp så vill inte riskera att det blir värre om jag badar. Men nästa vecka kanske blir första doppet, om det är varmt i vattnet förstås.
Lite senare åkte jag med och kollade när Linus åkte cross, och efter det blev det pizza time! Mumma.


Puss hej leverpastej.

Mäster kocken

Lagade min favorit mat förut, helt själv. Det var grillad marinerad fläskfile, grillad marinerad majskolv och potatisgratäng. Potatisgratängen var i o försig sån färdiggjord, men jag värmde den iaf ;)
Fan va gott det var! Skulle kunna äta de varje dag!

Nu ska jag se på film med älsklingen och sen sova. Natti :*

Shopping

Idag har jag och älsklingen varit i Karlstad. Jag skulle till tandläkaren och byta tråd till tandställningen, så vi passade på att shoppa lite.


1. Linne från ginatricot. 2. Jeansjacka från ginatricot. 3. Väst från H&M. 4. Jeansshorts från H&M

Fick mig även ett till McDonaldsglas ;D Så nu har jag 2 färger och mer ska de bli!

Tog ur löshåret igår, var så jäkla trött på de. Det tova sig hela tiden. Visst är det gött att ha långt hår men man måste lägga ner så mycket tid på att hålla det i ordning. Orkade inte de just nu.

Puss hej :*

Soliga söndag

Idag fyller Sickan 10 år. Hon börjar bli gammal min sötnos.


Är så sjukt sugen på jordgubbar men ingen som köper det till mig :( Får väl ta och köpa det själv imöra.

Idag har de varit soligt och varmt, ett tag iaf :)
Var med Linus och hans kompisar vid sjön, några badade, Jag ville bada men jag är en badkruka och de va riktigt kallt i vattnet så jag sket i det..
Åkte fyrhjuling till en annan sjö men då hade solen gått och gömt sig så det blev jätte kallt. Blev ingen badning då heller.


Imöra ska jag till fotografen och ta studentkort. Vill inte, hon som tar är så dryg. Efter det ska jag nog gå till arbetsförmedlingen och anmäla mig. Känns som det kommer bli en tråkig dag.

Bio

Har nyss kommit hem från karlstad. Var där och såg på bio med Linus, Karl, Affe, Hampus och hans tjej. Vi såg Drag me to hell. Hatar skräckfilm men Linus övertala mig att se den, men de ångrar jag nu. Ville hellre se Baksmällan ju. Men jag rekomenderar inte drag me to hell, hon får bara massa slajm i munnen och de ser inte så mysigt ut...


Åt på McDonalds också. Älskar maten! Köpte plusmeny så fick ett coca cola glas, nice. Nästa vecka ska jag dit igen för jag ska till tandläkaren så då har dom ny färg på glasen och de måste man ju ha ;)
Föresten så har tandställningen släppt, tråden har gått ur två tänder så den är lös. Tur att jag ändå ska dit nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig, Godnatt!


Dagen före midsommar

Har nyss spelat monopol med Linus, hans mamma och pappa, bror och hans flickvän. Jag förlorade först :(  haha Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Häggmarks för att äta champagnefrukost ^^

Men nu ska jag lägga mig i Linus buss, är för många i huset nu så det finns inga sängplatser kvar så vi får sova i bussen iställe :P

Trevlig midsommar :)

Happy

1 år med älsklingen idag eller för 9 min sen :D
Älskar dig!

Golfing

Idag hade vi minigolf, klassen skulle mötas vid Kolsnäs och läraren, men det var bara 8 elever där och ingen lärare. Hmm konstigt? Men jag, Jenny, Johanna och Therese bestämde oss för att spela ändå. Jag förlora och Johanna vann som vanligt ;D
 

Skulle ha haft dans på eftermiddan men har ingen energi och de va inte många i klassen så jag åkte hem.

Film

Såg på Marley & Me förut. Åh va jag grinade, hatar när det händer något med hundar. Plus att det har varit nära så några gånger med Sickan. Var tvungen att krama och pussa henne direkt efter (A)

Imorgon i skolan blir det minigolf (om det blir fint väder) och dans. Minigolf är ju kul men har inte orken att dansa just nu...

Bal

Här kommer några balbilder :)

Prom night


f v: Johanna, Therese, Jag, Jenny, Jessica, Jessica, Elin och Sara
Mer balbilder kommer nog ikväll ^^

Sitter just nu hos Linus och väntar på grillat, mums de har jag väntat på länge :D
Såg på legally blondes igår, skit dålig va den. Ingen idé att se den jag lovar.

Det är inte mer än 4 dagar tills jag har tagit studenten :O Fattar inte att de har gått så jävla fort. Vet inte om jag är riktigt redo för vuxenlivet än. Men de får väl gå...

Torsdag morgon

Fick hem klänningen igår, halv 10 åkte vi dit och hämtade den, sen va den inte riktigt klar, så vi va hemma kvart över 11 typ. Drygt va de iaf.
Klänningen var okej vet inte om jag är nöjd riktigt. Lite stor över bröstena, får se om mamma kan sy in lite. Hoppas det iaf.
Imorgon är det bal och ni får se kort efter det.

Just nu har vi rast, tog fram DNA från rom förut. Inte så jäkla kul..
Linus blir nog med hem sen, bra de för är lite små irriterad på allt och han är den enda som får mig lugn. <3

Blir galen idag med...

Sitter och väntar på att den som syr min balklänning ska ringa så vi får åka och hämta den. Hon skulle ringa halv 8 för hon var inte riktigt klar förut idag, men nu är klockan 5 över halv 9 :@ Varför ska hon va så seg? Balen är ju på fredag och jag vill ju prova den några gånger innan och prova smink till. Men de fattar inte hon. Kärring! Tänker inte sy något hos henne igen iaf!!!



Va och hälsade på Sickans barnbarn förut (A) Ååååh va söta! Vill ha en till hund nu.

Uppdatering av helgen

Fredag: Mamma och pappa kom hem. Fick en escada parfym. Lite för söt för min smak men den duger =) Sen åkte jag till Linus.

Lördag: Dagen började med att vi gick till Hampus vid 7 på möran :O Skulle till Arvika på cross, så vi åkte med Hampus. Linus skulle inte tävla men han skulle vara flaggvakt (får er som inte vet vad det är så är det att man sitter ute på banan och om någon ramlar så viftar man i en flagga så de andra åkarna ser). Satt där mitt i solen iaf från 8 till 5. Jobbigt och drygt va det. Trodde jag skulle bli skit brun, men de syns knappt nåt.
Men iaf så var det en 74 åring som åkte cross blev rätt impad att han orkade det. Men efter träningsåket så fick han en hjärtinfarkt och dog brevid sin bil :S Usch va hemskt det var.

När vi kom hem från Arvika så åkte vi i Linus nya båt. Kul va de och snabbt gick de. Vi åkte till malöa och åt lite man med massa folk. Mysigt va de.

Söndag: Åkte hem och grattade mamma, sen åkte vi till mormor och åt go mat och jordgubbar. Mums.


Det var i stort sett allt :)

Yeeeees box

Nu fann mamma kameran efter andra letningen i bilen (A)

 Gillar mina nya kläder och skor ^^
 

Nu ska jag gå och lägga mig. Natti <3

Blir galen

Finner inte min kamera :O Har letat överallt, blir galen på det här! Nu när det snart är bal och student, då är det klart man ska ha kameran med sig! Smart Nina att du tappade bort den...

Har fått betygen nu, fick vg i mitt projekt :O De trodde jag verkligen inte (Y) Positiva överraskningar är kul.

Tv just nu:
Paris Hilton´s my new BFF
Senare:
Desperate housewives
Love it!

Va i Karlstad igår föresten och fick mig 2 par skor, 1 klänning, 1 t-shirt och 1 armband. Tänkte ta kort på det och lägga upp men nu går inte det. Kan ju ta med mobilen egentligen men det känns för jobbigt.

RSS 2.0