ÄNTLIGEN

Orkar inte blogga just nu som ni ser. Är trött och skriver när jag orkar igen. Iaf så är jag på körskolan å pluggar och kör mest. Och imöra kommer LINUS hem så då ska jag va me han :D Det har jag väntat länge på! ÄLSKERN!

nyår blir de fest hos Elins syster ^^ Då ska vi ha jävligt kul!

God Jul

Julafton idag då, är oftast inte glad på jul och var inte de idag heller. Vet inte riktigt varför men tycker julen är överskattad och alla stressar ofta speciellt mamma. Så de är väl kanske därför...

De jag fick:
- tavla
- löshår
- mascara
- smink remover
- örhängen
- hårddisk

De va fel löshår,  typiskt. Blir nog inte i satt tills nyår :(
NU är de mindre än en vecka kvar tills han kommer hem :D <3

Imöra ska jag till min faster i Skåre och fira jul sen blire utgång med brudarna.


GOD JUL ALLA ^^

Köring

Börjat intensivkursen på körskolan nu, går faktiskt väldigt bra. Hunnit gjort fyra pärmar redan och körde fyra gånger idag :) Är helt slut men de är de väl värt. Imöra blir det någ en lång dag troligtvis. Blir nog så att jag sover hela julafton hehe

Nu ska jag snart sova, God natt !

Tidig jul

Va hos min morbror idag och firade jul, åt julmat och sånt. Mina kusiner vill inte va med på jul längre så bara jag och brorsan kvar. Då tycker dom andra att de är onödigt me paket så jag fick inge paket i år. Men mormor va snäll och gav mig pengar :) Aja tycker inte om jul så skulle kunna skippa alltihop.

Imöra börjar intensivkursen på körskolan, så då ska jag plugga som fan. Inte för att jag har orken till de men.

Bara en vecka kvar snart tills min sötnos kommer hem :D

Va fan ska man göra på nyår? :S


Lockig

Idag har jag tråkigt, börjar bli sjuk så e trött och hängig hela tiden. Men imorse fick jag ett sms av Linus och han undra om jag hade sovmorgon eftersom jag sov så länge. Så han tycker visst att jag ska gå till skolan på en lördag haha söt :D
Är själv me pappa ikväll så de blev pizza, cola och chips. De gillar vi, men han e tråkig och ser på hockey. Så jag får sitta själv i köket och se på pytte tv.


Hatar att ha lockigt hår, ändå får jag stöll ryck och lockar det, men efter blir jag besviken över att jag lockade de. haha



Lov!

Körde på körskolan idag igen, gick mycket bättre den här gången. Sen drog ja till skolan, såg på Shreks jul och Ice Age sen sluta vi.. Åkte till karlstad med Jessica och Sara efter skolan, blev trosor och en klänning :)

Gått tre veckor utan dig nu, saknar dig så jävla mycke älskling! <3


Håår

Idag va jag hos frisören och gjorde slingor, blev lite blondare än jag hade trott. Men hon stayla de inte så svårt å se om de blev bra eller inte.. Men fick tid för att sätta i löshår på nyår :D Hoppas på att linus vill gå upp tidigt och följa med mig dit (A)

Och igår hade jag min första körlektion, gick inge bra. Så jag blev skit sur på mig själv, och imöra ska jag köra igen hoppas de går bättre då! Sen kanske de blir Karlstad me Jessica på eftermiddan :)
Lov efter imöra!

Yeah baby :D

Halvår med min älskling idag :D Lycklig som satan och älskar han förbannat mycke. Nu är de bara två veckor kvar tills han kommer hem ^^ gött!




Imöra ska jag ha min första körlektion lite nervös och anar att de blir några kärringstopp. Men får hoppas att de går bra :)
Hade redskap på gympan idag, skit kul. Det enda jag tycker är kul på gympan om jag ska va ärlig.

Men åh

När jag kom till skolan idag får vi höra att läraren vi har hela dagen är sjuk, så de va jävligt onödigt att gå till skolan idag. Men men gick ner på Sunne efter lunch med Therese och hämta vårat paket som vi hade beställt. Hade beställt en julklapp till Linus ^^ men självklar när jag öppnar den så är de fel på den. Får se om jag får nån ny :/  Hoppas!

Efter de åkte jag me pappa te Torsby och hämtade mitt pass, såg ut som en drågad geisha på kortet haha. Fult va de iaf. Sen va jag tvungen me pappa till järnboa i evigheter gick vi runt där, tråkigt. Sen när vi äntligen va påväg hem så ringer han till mamma och säger att dom ska titta på säng. Så då fick jag gå runt där med i evigheter. Enda som gjorde mig glad va att Linus skulle gå in på datan på kvällen men så blev de inte :( Vill ju prat me dig älskling <3

Nere

Ojoj igår va jag så trött så gick och la mig halv 10, missa idol finalen. Men Kevin vann antar jag.
Idag har jag inte gjort ett dugg. Och saknaden av Linus gick över till ilska ett tag sen bröt jag ihop... Usch två veckor idag som jag har vart utan han, så det är lite mer än två veckor kvar tills han är hemma igen. De tar på krafterna kan ja lova.
Klippte brorsan nyss, blev faktiskt jätte bra :)

Nina <3 Linus


Lucia

 Va och titta på lucia i skolan på möran. De va ettorna i hlp som sjöng och några vuxna tomtar. Dom sjöng solon och dom va skit duktiga! Sen efter de hade vi träning i klassrumme. Sara hade ryggympa med oss, tog så jäkla mycke på rava så de borde nog heta rumpgympa ;) Jobbigt va de, blev skit svett. Har nog inte tagit i så mycke på ett pass förut. Eller de har jag väl men va me på hela nu, brukar alltid ta extra pauser när jag tränar (A) haha 

Efter de sluta vi så jag åkte hem, gjorde väldens goaste pommes me korv när jag kom hem! Mums, och Linus är mums saknar dig förjävligt mycke älskling :(


Är så trött på alla negativa personer. Orkar inte me er just nu...

Lista

Visste du att jag:

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
( ) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) har spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(/) skulle kunna döda för någon.
(x) skulle dö för någon
( ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvänn
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
(/) har bra självförtroende
( ) tror på gud
(/) är en negativ jävel
(/) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(x) faller nästan alltid för fel personer  men inte längre ^^
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler
( ) hatar mjölk
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon


trött

Fick inte se American history X så de blev en Wallander film. Hatar att se sånna filmer, blir ju jätte rädd. Trodde nån gick efter mig hela vägen hem. Lär va störd..

Nu har jag jämt vart och dansat, va trött så jag orka inte mycke. Fick ont i magen också så fick sitta och titta på mest. Känns som jag blir sjuk snart, typiskt att de kommer när de snart är lov. Kunde väl varit lite tidigare så jag kunde få slippa skolan ett tag ;)



Titta i min kamera nyss och då va de nån som hade tagit kort på mig när jag sov haha.
Men nu ska jag duscha Herrå!

Ont i huvudet

Dom ringde från körskolan igår och sa att jag kan börja köra där redan nästa onsdag :) Gött att jag får börja innan alla tycker jag! Nu har jag ont i huvudet och de känns som huvve är svällt på de ställe :S Läskigt. Ska se American history X sen, de hjälper nog inte huvudvärken.

Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus! Jag saknar dig Linus!

<3

andra advent

Idag har jag inte mått bra, spydde imorse sen har jag mått illa hela dagen och haft ont i huvudet. Men nu är de bättre och har äntligen gjort klar Islam läxan och bara en fråga kvar på psykologin. Rätt stolt över mig själv :)

Önskelista

De här vill jag ha i julklapp
    - Pengar
    - Löshår
    - Större säng
    - New York tavla

Ge mig mamma & pappa (A)


Karlstad

Idag va jag me morsan i Karlstad, mycke folk vare. Blev sminkad, blev inte så fint tyckte jag men de va väl ok. Fick me mig rouge, glitter eyeliner, concealer och en ögonskugga. Sen blev det ett par baggy jeans, en t-shirt, en vännerbox och julklapp till mamma och pappa.
24 dagar kvar tills min baby kommer hem, och jag längtar ihjäl mig! <3


Freda

Enormt drygt vare i skolan idag. Jätte många borta och vi gjorde typ inge. Onödig skoldag + att stressen kommer smygandes på mig, jävla mycke läxor :/  För lat för att göra dom också... Men när jag kom hem så kom Linus in på msn så han cama lite för mig, sen dess har jag varit glad :D Älskling du gör mig så lycklig <3

Nu sitter jag och ser på idol, bara tre kvar, spännande ;) Imöra drar jag och morsan te Karlstad och köper lite julklappar och jag ska på sminkkurs på make up store, får se om dom lyckas göra mig fin hehe.



Mamma & jag


Ledig

Har varit ledig idag, så tvingade med pappa till Torsby så jag kunde fixa pass. Kortet blev enormt fult, såg drogad ut :/
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska väl göra klart naturkundskapen nu.
LINUS KOM HEM NU!!! <3



Jag och Therese på valborg tror ja :)

Dåligt väder

Usch snöblandat regn nu :/  Inge roligt väder de!
Här kommer resultatet på bilden ^^

Blää

Är verkligen inte på bra humör. Imorse va jag glad och fick mycke gjort, men nu efter gympan. Spelade basket och fotboll med mer än halva klassen förut. För de första hatar jag bollsporter och för de andra så tar vissa i klassen de på så stort allvar, skriker, buttas och slåss typ. Hatar de, hatar klassen alldeles för ofta. Och alla är så jääääääävla negativa hela tiden. Inte många som säger positiva saker. Vill byta klass och att Linus ska komma hem, ingen gör mig så glad som dig älskling :*

Nu
ska vi snart ha bild typ. Har tagit kort på oss själva och sen ska vi måla runt de eller nåt, fatta inte riktigt, men de är nog kul :)

Mååndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Vart i skolan och halvslappat typ.
Blev klar med massage uppgiften, hoppas de räckte. Vill verkligen få MVG i de.
Efter skolan gick jag, Therese och Johanna ner på sunne.
Va och tittade i Lindex så köpte jag en ansiktsmask :P
Klänningen --->
    


Fann några gamla bilder på mig och Linus i kameran ^^
Saknar dig älskling, kom hem snart snälla <3


RSS 2.0