Räddaren i nöden ;)

Nu har min älskling mellanlandat i Turkiet helt själ :O Stackaren blir lämnad, men han är bara själv i typ 3 timmar, men ändå. Modigt av han å flyga och sitta helt själv. Skulle jag aldrig våga!
Men iaf så ringde jag till han och blev mer kär (A) men så helt plötsligt bröt de, och jag kunde inte ringa han igen. Fick panik att han inte hade några pengar kvar, och han sitter helt själv och då kan han ju inte få tag på Hampus när han kommer dit. För de kostar att svara när man är utomlands (om ni inte fatta de).  Skrek på mamma att hon skulle fylla på hans mobil, så de gjorde hon. Sen fick jag ett enormt gulligt sms tillbaka av han. Jätte orolig va han över att han inte hade pengar innan. Vill verkligen till han å bara krama om han så mycket som jag kan <3

Första advent

Första advent idag, så snart är de jul. Tycker inte om jul längre. Aja nu har han åkt iaf, fick inte prata me han innan han gick på planet, så jag är depp. Vill snabbspola fram till nyår, tiden går så jävla sakta!



Saknar dig<3

Sad face

Nu har han åkt. Tidigt på möran åkte han till Stockholm, men när de kom dit kunde de inte flyga för de i Bangkok, så de åker imöra iställe. Så han kunde varit hemma en dag till egentligen. :( Saknar han som fan redan! Men vi syns dagen innan nyår älskling<3


 

JAG ÄLSKAR DIG LINUS! <3


tröttis nina

Igår följde jag med Linus hem och sov där i natt. Såg på film när vi skulle sova, jag blev skit trött och somna typ direkt efter. Sov skit gött, men där får jag väl inte sova nu på ett tag. suck

Idag slutade vi ve lunch, så tänkte att brorsan skulle hämta mig ve 2 när han sluta. Men när klockan va lite över 2 ringer jag till han och då va han redan hemma den jäveln. Så fick inte åka hem förns halv 4 ändå... Men men fick klänningen som Linus fixa till mig i alla fall. Gulli är han! Min älskling de (A) Fin klänning är de kan jag lova! :D

Imöra hoppas jag att Linus blir med hem och sover här. Sista natten tillsammans, ska ju va på freda också (tror jag) men då får jag inte va där så länge, för han åker ju 6 på möran på lörda.
När han är borta ska jag plugga röven av mig, eller försöka i alla fall. Ska få bra betyg på nånting har jag bestämt mig!



Från 1an vilka pluttar vi va ^^

Sen ska jag dansa, är jätte trött så orkar egentligen inte...

Hatar måndagar

Det va öppet hus i skolan i lördas, så jag va tvungen att va där å massera. Gick väl bra, men de va jobbigt. Blev jätte trött. Hade "prov" på massagen i fredas och jag fick MVG. Tror de va första gången jag har fått de faktiskt.. Så jag är stolt över mig själv! Har blivit bättre på att köra bil också. Börjar ju närma sig körkortet nu.

Usch vilken väder de är ute, svin kallt och blåser jätte mycket. Är jätte irriterad över vädret så de går nog ut över alla tror ja, ta det inte personligt om jag är sur. hehe. Fåller tårar varje dag nu när Linus snart åker, fattar inte hur de ska gå. Kommer sakna han som fan, dör nog på kuppen! Den här veckan orkar jag inte göra några läxor, ska försöka va så mycke som möjligt med Linus, kan ju plugga hur mycket som helst när han är borta. Så de så!

Väntar på att tandläkaren i Karlstad ska höra av sig så jag får den jälva tandställningen snart. Nu när jag äntligen har bestämt mig för att ha den så är dom dryga med å att ge mig den iställe...


Ja ni

Nu har jag äntligen fått mina uggs, går i dom hela tiden hemma. Sköna är dom! Igår fick jag reda på tid för teoriprov och uppkörningen, inte länge kvar nu så är rätt nervös redan.

Imöra har vi praktiskt prov i massage, måste lära mig hela utantill för att få bra betyg. Efter skolan ska jag va me Linus (A) Sista helgen tillsammans på väldigt länge nu + att jag måste göra massa grejer i helgen så blir nog inte så länge vi kan va :(  Vill inte att du ska åka<3 

fem <3

Har verkligen inte orkat skriva på ett tag. Har inte så mycket att skriva. Fick mina uggs (skor) för nån dag sen, men självklart hade dom skickat fel storlek, så fick skicka tillbaka dom. Nu får jag väl vänta länge på att få dom andra. Aja..

Idag är de i alla fall 5 månader som jag och Linus har varit tillsammans :D Så hela helgen har varit jätte mysig<3 Och snart åker han i 4 veckor, längtar inte tills dess :'(  Jag älskar dig!


Onsdag

Idag har de hänt mycket tycker jag. Först hade vi massage i skolan, lärt oss massera lite på handen, de är nog de goaste på hela massagen. Sen så slutade vi, gick ner på Sunne me Jessica. Idag öppnade Lindex i lilla Sunne, så de va vi tvungna att titta på ;) Det var mycket folk men fick mig allt tre par trosor. De behövdes.
Sen skulle jag till tandläkarn, först fick jag reda på hur jag borstar tänderna bäst haha, och sen så fick jag veta att jag får tandställning :D Åh va jag längtar efter fina tänder!

Efter tandläkarn följde jag med Linus hem, älskarn! Vi åt smörgås med köttbullar, satan i gatan va gött. Va inte där så länge för jag skulle dansa, så när jag klev av tåget, så går Moa som jag dansar med också av tåget. Då fick jag sällskap upp till dansen :) På dansen vare jobbigt, svettades som fan. Märktes att de har varit sommarlov sa Frida, haha längesen men ändå ;D

Nu är jag hemma och är sur på mamma. Hon fattar verkligen ingenting om hur jag känner, stör mig så mycket så jag gråter! Enda som gör mig glad är Linus så nu ska jag lägg mig och ringa till han. God Natt

Tisdag

Idag slutade jag vid lunch, underbart! Hade psykologi (rätt tråkigt) sen gympa, hade volleyboll och fick skit ont i armarna. Så de va inge roligt de heller. Sen kom brorsan och hämtade mig. Kom hem åt lite tacos (mums), och sen sov jag. Hatar skolan och linjen, inget för mig egentligen asså. Skulle gärna byta men är för skoltrött, har ju bara ett halvår kvar så får väl stå ut.

Förut fråga mamma mig om jag ville tjäna pengar på att gå stavgång i skogen me massa tanter. Skulle väl va bra att få mer pengar, men tanterna har väl bättre kondis än mig så de skulle bara bli jävligt pinsamt haha. Aja får väl tänka på de lite mer.

Imöra ska jag till tandläkarn och fråga om jag kan få bli ett braceface, får väl se hur de går men hoppas i alla fall, hatar mina tänder...


Mat

Fick stekt fisk, spenat och potatis i skolan idag. Vet aldrig att jag har smakat spenat, eller de har jag väl men kommer inte ihåg hur de smaka. Så idag fick de bli en klick på tallriken. Och mja de dög, de smaka inte så mycket så de va godkännt ;) Nu blev jag sugen på mat så nu ska jag gå ner och äta!

Imorgon slutar vi efter lunch, sånna dagar tycker jag om ^^

Måndag

Sitter i skolan nu, har småföretagande och de suger hårt! Jag och Therese ska marknadsföra våra bloggar, på skoj tror ja. Haha. Sitter och lyssnar på Malin, Karin och Linda när dom pratar om massa program på tvn igår. Skit kul! Det är bra program på söndagar nu tycker jag, de har de aldrig varit förut. Söndagar brukar va så deprimerande så nu har det blivit lite bättre!

När jag stod och vänta på Therese imorse så kom Linus och va skit go! Massa pussar blev de, så nu längtar jag efter mer! Är så kär (A)

eftermiddan ska Sara och Therese ha musik lektion med oss på Fryxellska. Vi ska få lära oss gitarr, kul :)

Dagens bäst klädda är Johanna! Tycker om din stil :)


 


South park

Vi gjorde lite south park gubbar


  

Mina gubbar den första ska föreställa Linus, rätt likt tycker jag ;)


  

Linus gubbar den första är jag, haha inte ett dugg likt

Helgen

Nu har gullet åkt :( hatar när han åker!
Men helgen har varit mysig, han nog aldrig skrattat så mycke förut som när vi spelade kort. Vi spelade "hej knekt" eller va de heter, så skulle vi vissla men Linus kunde inte vissla så han sa bara HHUUUUUUU, så jävla kul! Skrattar åt de än :D

Vi va ute med hundarna när de va mörkt igår, så hade vi ficklampa och lyste upp mot skogen så ser vi två ögon stirrar mot oss. Usch vill inte gå ut i mörkret mer.



Bästa vänner dom två :P

Imöra är de skola, hatert !

Lördag :)

Vakna ve 9 idag, ovanligt tidigt, kunde inte somna om heller så fick väl gå upp. När jag hade ätit frukost börja jag dammsuga hela huset, känner mig duktig!

Snart kommer Linus, ensam hemma så de blir massa mys! Ska laga pizza te oss nu, är hungrig så de blir gött. Och ikväll blir de tacos, MUMS.

Mina vovvar

                
Sickan                                                               Tarzan

Jag
har världens goaste hundar <3

Fredag

Imorse när jag gick till bussen stog de två älgar och titta på mig, dom va långt ifrån men ändå haha
Massage hela dagen idag, så är jätte trött nu. Ska nog lägga mig tidigt ikväll.
Två veckor kvar av massage kursen, sen så kan ni komma och få massage av mig ;) Blir nog så att jag får träna lite på Linus i helgen om han vågar. Längtar efter han!

Åt kina puffar och drack cola nyss så nu har jag ont i magen. Sen ärre rocktema på Idol, de ska jag se. Hejar på Alice. Hon e ju skit bra, och så söt! Anna är också bra. 

Kul att folk börjar kommentera nu ^^ de får ni gärna göra mer!
Tänkte lägga in en bild men min usb sladd till mobilen funkar inte just nu, så de får blir nån annan gång.
Nu är de Färjan på tvn,  de är så dåligt så de blir kul :P

Ha de bra !

Klipp

Nu är allt de slitna håret borta, satan va gött! Men de är rätt långt ändå så är väl ingen som märker att jag har klippt mig ;)
fixa iaf balfrisyr tid + sminkning.  Älskar att bli ompysslad :D

Har så tråkigt nu så jag sitter och spelar spindelharpan och kunden, äger på bägge två kan jag lova :D
Vill ha helg, saknar min älskling <3
Åå dom äter mat på tvn, fan va sugen jag blev, får nog gå ner å ta mig nått nu.
 Hejdåra ^^


Test

I mitt liv har jag:

( ) Rökt.
(x) Snusat.
( ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
( ) Hånglat med samma kön.
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Haft sex senaste månaden.
( ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en blind date.
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(x) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
( ) Busringt.
( ) Skrattat så mycket att någon dryck komit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke.
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines.
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(x) Åkt snowboard.
(x) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt ID.
(x) Tittat på en solnedgång.
(x) Varit med i om jordbävning.
(x) Rört en orm.
( ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit med om en bilolycka.
( ) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder till ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
( ) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
( ) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
( ) Stannat uppe hela natten.
(x) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
( ) Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

.


Torsdag

Hade utvecklingssamtal förut, gick bra. Camilla är så söt ^^
Sen hade vi naturkundskap, ska göra en planch om hur droger påverkar lungorna. Tråkigt... Va pizza till mat, köttfärs va de på, dögde väl. Snart ska vi ha massage, ska inte bli lika dålig idag har jag bestämt =)
Ska klippa mig sen också. Blir bara topparna men gött att få bort det slitna. Kanske beställa tid för balfrillen också. Efter de kommer pappa och hämtar mig så ska vi köpa mat till mig inför helgen, ska inte bli nån äcklig mat här inte!



Nu ska jag spela kort med Therese ^^

Dans

Va och dansa förut. Vårnan grupp brukar de va skit många i så man får knappt plats, men idag va vi bara fyra stycken. Jävligt gött va de, så slapp man trängas och Johanna (lärarn) kunde säga om man gjorde fel/rätt. Vill ha liten grupp jämt! Körde tepo typ hela tiden också, kul å få kämpa lite hehe

Har nog bestämt mig för att skita i studentkryssningen, dyrt ju. Lägger hellre till utlandsresa iställe. Så jag och Johanna är nog dom enda som inte ska me :P


Onsdag

Idag hade vi massage, lärde oss hur man tryckte på punkter i ryggen. Jag va värsta klen när jag blev masserad, blev kallsvettig och började må illa. Gick till toan och drack vatten, men då slog de lock för öronen så jag hörde typ inge. Och såg suddigt, va tvungen att sätta mig ner på toa golvet. Blev lite smått rädd, men fick föra av Lisa och Susanne att de va tydligen vanligt. Tur de i alla fall. Så imöra när vi har massage så får dom inte klämma på mig så mycket haha.

Har vi jämt bytt platser i klass-rummet, låter som förskolan typ haha. Fick sitta brevid Johanna och Caroline :)

Måste fixa praktik plats snart, 7 veckor är inte lätt att hitta plats för :S

Aja nu är klockan 2 och pappa kommer snart och hämtar mig, och tar med korv och mos från kiosken. De giller jag haha 


Tisdag

Hade sovmorgon i morse, ställde klockan på 8 men de va för tidigt. Men gick upp ändå, när jag skulle äta frukost sa brorsan till mig att han åker till Västkusten till helgen, och mamma och pappa ska till Göteborg så jag blir helt själv i helgen. Då blir de masssa mys med Linus, GÖTT!

Blev i alla fall färdig för tidigt på möran så fick sova en halvtimme till, de va skönt vill ja lova. Sen fick jag övningsköra till gamla gympasalen på frycke, stog där och vänta ett tag men ingen kom. Ringde till TP hon va hemma och skulle inte va me, sen ringde jag till Jessica, Elin, Jenny, Johanna och Linda men ingen svara :( Så tänkte väl vi är väl i nya hallen då. Och de var vi, alla hade fått sms om att vi skulle va där utom jag. Då va jag inte glad. Inte första gången de händer kan jag lova.


Igår när jag va me Linus, när jag kom ut från toan så fick jag se att han ligger så här :D haha sötast är han<3


Sen ska jag hem och se på desperate housewives (Y)


Ja ni

 Jämt kommit hem från Linus nu ^^ Han stog och vänta på mig vid stationen i ämtervik när jag kom med tåget, sötisen min! Sen laga vi mat, köttbullar och makaroner och riven ost, fan va gött de va. Längtar verkligen inte tills du åker :(
Helt slut efter första dagen i skolan. Imöra har vi sovmöra till 10 hoppas hoppas att jag får skjuts av pappa!
Ska nog ta mig en clementin och sen lägg mig.

Mobil

Det funkar inte att skicka sms :( ingen i klassen kan... Störsamt
Nu har klassen bestämt sig för att vi ska åka på studentkryssning i maj, blir nog kul de! Och Sara tycker det ska bli jävligt kul haha.


Älskling ^^


Mat

Va och åt kinamat med Elin och Jessica förut, åt friteras kyckling med sötsur sås. Skit gött. Men de va ett glas-splitter på mitt glas så jag börja blöda :'( haha
Nu är det bara 4 timmar kvar tills jag får träffa älsklingen (A)

Måndag

Skola idag, lovet borde varit längre! Inge pigg alls...
Vill hem te Linus nu! Ska nog de efter skolan =)
Tror ja börjar bli sjuk :( kallsvettas och ont i huvudet ibland.
PUSS på Nina / Sara ^^,
Bytt platser i klassrummet sitter breve Sara nu, som ni ser ;)  och vi fått ventilation, bra vaktisarna (Y)
Blir nog kinaresturangen me Elin och kanske nån mer sen.. göttans


RSS 2.0